top of page
logo_nordremoen_web.png

Vi er Anne Lene og Morten Wang som sammen driver familiebedriften Nordre Moen på Atnbrua, helt nord i Stor-Elvdal kommune i Hedmark fylke.

Anne Lene er utdannet barnehagelærer og jobber til daglig i Sollia barnehage, Morten jobber i ambulansen i Gudbrandsdalen.

Men fritida bruker vi til utvikle Nordre Moen, dette startet vi sammen med i 2014. Det vil si at vi er fortsatt i oppstartsfasen så her vil det komme flere tilbud etterhvert. Vi er også åpen for ønsker fra dere der ute som kanskje vil finne våres utleiealternativer interesange, så er det noe dere skulle ønske i tillegg så spør gjerne, du skal ikke se bort fra at det lar seg ordne.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et opphold eller på opplevelse her hos oss.

Nordre Moen ligger naturskjønt til på Atnbrua i Stor-Elvdal kommune i Hedmark fylke.

Her er det utsikt til toppene i Rondane nasjonalpark med gangavstand til Atnelva, Atnbrufossen vannbruksmuseum og Atnsjøen.

Det er heller ikke lange fotturen inn i nasjonalparken eller til Alvdal vestfjell der også Sølenkletten med Breisjøseter ligger rett ved.

Om vinteren er det skiløyper spredt rundt i området og det er også mulig å ta turen til Venabufjellet/Ringebufjellet med milevis av skiløyper. Skulle alpint friste mere er ikke veien lang til Kvitfjell

(ca 50min kjøretur).

Ellers i året er det muligheter for  sykkelturer i tillegg til fiske og kanoturer både i elven, Atnsjøen, Setningssjøen og tjern rundt omkring i området.

Atnbrua har egen matbutikk, Joker Atnbrua som ligger 3 min. unna Nordre Moen og henholdsvis 5 og 10 min unna hyttene og setra.

På bespisningsfronten kan vi nevne Atnasjø kafe og Rondane Gjestegård Enden. 

Hvis en gruvetur kan være et spennende innslag i ferietida er det kun 4 mil (35min) til Folldal gruver i nabokommunen Folldal.

bottom of page